Terug

Bouwverslagen van januari 2004 t/m juni 2004

Juni 2004 
De romp wordt aangepakt in de maand Juni. De onderkant wordt op tafel gelegd en de zijkanten bevestigd. Er ligt nu weer een groot stuk op tafel en het vliegtuig begint vorm te krijgen.


 

Mei 2004
De linker vleugel is klaar in Mei! We pakken de draad weer op met de center wing section en maken het landingsgestel voor elkaar. Ook de benzineleiding gaat erin. 
 


 

April 2004
De rechter vleugel is klaar in April! Alles zit er in, strobes, tanks met tanksmeters, bagageluik.... We hebben er lang aan gewerkt maar het resultaat mag er ook naar zijn. 

Maart 2004
Maart staat vooral in het teken van de tankmeters. Na een kleine tegenslag van lekkende tankmeters, zijn ze nu helemaal dicht en kunnen ze gemonteerd worden.


 

Februari 2004
Februari is de maand van de motor! Zonder motor geen vliegtuig en nu zijn we toch echt de trotse eigenaar van een 100 pk Rotax motor.... Weer een goede motivatie.
 


 

Januari 2004
Januari is een maand van veel activiteiten. We werken aan het brandschot (waar de motor en het neuswiel aanhangen), we werken aan de stoeltjes en we halen nog wat onderdelen op.

 

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl