Terug


20040228

De vleugels afmaken

sessie:

181

vandaag:

7 uur

totaal:

848 uur

 

We willen de vleugels graag dichtmaken - dan hebben we weer een hoop delen minder waar we ons "zorgen" om hoeven te maken. Dus vandaag gaan we weer druk aan de slag met de vleugels.

Als eerste knippen we rondjes van afvalaluminium.

Hiermee kunnen we de gaten in de vleugel afdekken ter plaatse van het bagageruim. Hiermee voorkomen we dat er delen in de vleugel kunnen raken.

Daarna gaan we de generator voor de strobes plaatsen. We hebben besloten om de generator aan de vleugel vast te maken. Dit is gunstig voor het verloop van de bedrading en het aantal benodigde stekers en tevens kunnen we er altijd goed bij, mocht het ding kapot gaan.

En dit is het eindresultaat. Daarna leggen we de kabel op de goede plaats, maar wachten nog even met het definitief vastzetten totdat we de stekers hebben.

Een volgend punt voor deze vleugel is het tankklepje. We hebben dit al een keer gedaan voor de andere vleugel, dus we trekken de contour over op een stukje karton.

Daarna is het overtrekken op de vleugel waar we nu mee bezig zijn en rondjes in de hoeken zetten, omdat het karton nooit helemaal strak aan de maat is.

Daarna zetten we de schaar erin en even later is ons tweede tankklepjesgat geboren. Kunnen we de volgende keer verder met het vastzetten van het klepje.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl