Terug


20040210

De motor besteld

sessie:

173

vandaag:

3 uur

totaal:

811 uur

 

De offerte van de rotax dealer spitten we nogmaals grondig door. Het gaat tenslotte om een hoop geld. En alles klopt, dus we zetten alle drie een krabbel onder de offerte en hiermee is de motor officieel besteld! Als het goed is, wordt de motor voor eind februari geleverd.

In de werkplaats kijken we als eerste naar de tank en de tankmeters. We hebben wat antwoorden gekregen van de tankmeter fabrikant en we moeten even wat puzzelen. Waar zetten we de tankmeters neer en hoeveel benzine blijft in de tank als de tankmeter leeg geeft - dat soort puzzelwerk. We doen dit door de tank op tafel te tekenen (onder de goede hoek) en te spelen met oppervlaktes.

Het landingslicht moet nog iets worden aangepast. De popnagels drukken nog op het kunststof, waardoor dit niet goed aansluit. We boren gaatjes ter plaatse van de popnagels zodat deze in het kunststof vallen en het kunststof goed aansluit op de vleugel.

Daarna bepalen we de plaats van de tankopening.

En we boren een klein gaatje om te zien of we goed zitten. Het lijkt redelijk goed, dus de volgende keer kunnen we hier mee verder.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl