Terug


20040117

Onderkant stoelen

sessie:

164

vandaag:

7 uur

totaal:

776 uur

 

Aan de andere kant zit de seatbelt attachment er ook in, dus nu kunnen we de onderkant van de stoel erin maken. Deze loopt in een mooie bocht voor een beetje lekker zitcomfort. 

We prikken de bodemplaat eerst met een paar cleco's vast, meten of het helemaal goed zit en dan...

... kan de rest van de gaten geboord worden. Het staat slecht beschreven in de handleiding (of eigenlijk niet) hoeveel popnagels er in moeten, maar de redelijkheid zegt dat het er evenveel kunnen zijn als de voor- en achterkant van de zitting.

Ok, da's 1 kant, nu de andere.

Na de zitting boren we, ook weer aan beide zijden, de geleidingsbussen vast aan de vleugel. Een lijmklem helpt even voor het eerste gaatje.

Nu hebben we de lagerbussen in ieder geval vast en zijn de landingspoten eigenlijk af, op het stroomloos vernikkelen en in elkaar zetten na dan.

Voor de knuppel moet ook nog een lager komen. Deze moet worden samengesteld uit 3 delen. Het kunststof moeten we zelf op maat maken.

Zo moet het er ongeveer uit komen te zien. Maar voor vandaag hebben we geen zin meer. We trekken een flesje bier open en ouwehoeren nog wat, daarna op weg naar huis, weekend vieren.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl