Terug


20030915

Instrumenten kijken 

sessie:

115

vandaag:

6 uur

totaal:

562 uur

 

Bepakt met een lijst vragen reizen we, onder begeleiding van de ondergaande zon, af naar Lelystad. Vandaag hopen we wat meer duidelijkheid te krijgen over welke instrumenten we nodig hebben, hoe ze eruit zien, waar we aan moeten denken bij de inbouw enz. En tevens is het een mooie gelegenheid nog wat vragen te stellen over andere zaken die ons bezighouden.

Na eerst een kopje koffie gedronken te hebben in het restaurant lopen we naar de hangar. De vragenlijst wordt tevoorschijn gehaald en het vragenvuur begint.

Alle vragen worden ruimschoots beantwoord en ook de instrumenten zijn in levende lijve te bewonderen, dan wel ingebouwd, dan wel rechtstreeks uit de verpakking.

Ook wordt er gesproken over hoe het instrumentenpaneel in te delen. Een mooi voorbeeld is de Pioneer, die ook in de hangar staat. Een mooi instrumentenpaneel, alleen een beetje boven de begroting. Die van ons zal dus wel iets simpeler worden.

Een inbouw radio en transponder. Hoewel niet helemaal gelijk, lijkt het veel op wat wij op het oog hebben. En het staat zeker niet verkeerd. 

Na nog veel meer zaken behandeld te hebben, nemen we afscheid van Jorgen en maken ons klaar voor de terugreis. Weer veel mooie dingen gezien die een hoop geld kosten. Maar u mag ons sponsoren ;-)

Morgen is het weer met beide benen op de grond, bouwen aan de linker vleugel. En natuurlijk even de revue laten passeren wat we vandaag hebben gezien.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl