Terug


20030904

Weer de flap 

sessie:

111

vandaag:

3 uur

totaal:

543 uur

 

De camera is terug!! Hij geeft weer een goed beeld en Panasonic is zelfs zo lief geweest om het batterijklepje weer te maken! Dus vanaf nu weer elke keer foto's (hopen we).

 Dit is waar we de vorige keer waren gebleven. Alle ribben zijn geboord en de addition bottom skin (de verdieping links op de foto) zit er ook deels in. 

De vorige keer was 1 van ons ook al bezig geweest met de flap. Deze moet hier en daar nog ontbraamd worden en de popnagels waren vast in de gaatjes geplaats. Klaar om vandaag...

..gepopt te worden.

Na een 20 minuten met de pols onder het lauw stromend water te hebben gezeten (compressors worden warm als je een flap hebt gepopt en dan moet je niet per ongeluk de pols er tegenaan houden) gaan we verder met de andere kant van de flap. De bevestiging wordt erop gemaakt.

En dan kunnen we weer poppen...

... en poppen

En daar liggen dan twee flaps (van de vier in totaal) gereed in de stelling. De pianoscharnier is nog niet gepopt, dat is wat makkelijker als we de flap in de vleugel moeten monteren.

We gaan verder met het flap-gat in de vleugel. We moeten het gat nog precies op maat maken. Daar sluiten we deze avond mee af.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl