Terug


20030812

Het is weer warm

sessie:

102

vandaag:

2 uur

totaal:

509 uur

 

De hittegolf duurt nog steeds voort, maar gelukkig hebben we deze avond licht werk. We halen de hele wingtip weer eens uit elkaar en ontbramen alle delen. Toch weer een karwei dat langer duurt dan gepland - je verkijkt je snel op het aantal gaatjes. En het werktempo ligt met deze hitte ook niet bijzonder hoog.

De kunststof wingtip is niet echt sterk, dus we plakken aluminium strips aan de binnenkant van de wingtip. Dit geeft wat stevigheid en zorgt voor een betere vlaktedrukverdeling.

We hebben niet veel zin meer deze avond en gaan wat vroeger dan gebruikelijk aan het bier, nadat we de hele vleugel van tafel hebben gehaald. We hebben het warm maar zijn voldaan, want de rechter vleugel is nu eigenlijk af. We moeten nog de draden leggen voor de strobes, maar die uren zetten we onder een ander kopje neer. En het poppen telt eigenlijk niet mee ;-) En het is ook handig dat de vleugel nog een beetje open ligt, want dan kunnen we, als we de linker vleugel maken, nog een beetje afkijken. Daar beginnen we de volgende keer mee.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl