Terug


20030619

De flaps 7

sessie:

80

vandaag:

3 uur

totaal:

410.5 uur

 

Hier wordt gewerkt aan de linker flap. We hebben de linker vleugel nog niet eens in elkaar zitten, maar als je eenmaal handigheid hebt in het maken van flaps, dan moet je ook gewoon doorgaan.

De flaps aan de voorzijde van de tafel, de popwerkzaamheden aan de reachter vleugel aan de achterzijde van tafel. De tafel is hiervoor groot genoeg. En het schiet lekker op als je aan 2 dingen tegelijk werkt.

En nog even van de andere kant.

En ja, het is eindelijk zover! De flaps voor de vleugel zijn (bijna) helemaal geboord. Na zoveel gaatjes is dat toch wel een fotootje waard. Kunnen we ze volgende keer aan de vleugel zetten.

De laatste popnagels in het geraamte van de vleugel. 

Onze stelling begint al aardig leeg te raken (bovenop nog niet, maar wel de schappen eronder). Dat is toch wel een aardige aanmoediging. 

Voor het gevoel leggen we een flap in de vleugel. Het ziet er goed uit, precies zoals het bedoeld is. Het is heel mooi om, na al die uren werk, het resultaat te zien.

Zaterdag bouwen we niet - de open dagen van de luchtmacht zijn op vliegbasis Twenthe, dus daar moeten we maar eens naar toe.



Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl