Terug

20030304 - De trim deel 1

vandaag: 3 uur - totaal: 249 uur

De opgehaalde onderdelen zijn veilig aangekomen in onze werkplaats. Nu kunnen we ons hoogteroer ook afmaken (de verdiepte trim hadden we pas na de tijd besteld).

Het begint met het doornemen van de tekeningen. Er moet een hap uit het hoogteroer, en dat moet natuurlijk wel in 1x goed.

We tekenen uit waar het gat moet komen en op de hoekpunten tekenen we ronde gaten die we daarna meteen boren. Dan heb je in ieder geval een punt om naar toe te knippen en je hebt meteen een mooie afronding.

De schaar erin! Het begin is weer even lastig, maar zodra je voldoende ruimte hebt voor je schaar is het gat zo gemaakt. Het meeste werk is het netjes recht langs de lijn knippen. Gelukkig hebben we alledrie onze kleuterschool al afgerond, dus dat kwam ook weer helemaal goed.

De final touch....

Omdat het knippen werk is voor 1 man, beginnen de niet-knippers vast aan de hoorn waar later de kabel aan bevestigd wordt. Het zal ongetwijfeld mooi worden, maar opties in je kist kosten een hoop extra werk. We gaan de volgende keer vol goede moed verder.

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl