Terug

20030218 - De laatste keer paklijsten

vandaag: 8 uur - totaal: 208 uur

 

Na wat surfen op het web hebben een geweldige homepage gevonden. Op deze pagina kun je je eigen instrumentenpaneel samenstellen! Je krijgt een blanco paneel en je kunt de meters, klokjes, switches, radio's en wat dan ook gewoon op je paneel slepen. Heel erg leuk, een aanrader iedereen die een vliegtuig wil bouwen. 

http://epanelbuilder.com/

 

Terug naar de harde werkelijkheid - de paklijsten. We gaan vrolijk verder waar we gisteren gebleven waren. Alle delen zetten we nu de naam op, zodat we achteraf ook weten wat het precies is. Je krijgt veel meer gevoel voor onderdelen, maar totdat het vliegtuig helemaal in elkaar zit, ken je alle onderdelen nog niet...

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Het is tamelijk koud in de hal en de laatste delen zijn niet genummerd. Misschien dat ze daarom ook bij elkaar in een doos lagen... Maar (bijna) alle delen zijn nu genummerd en netjes opgeborgen. Nu kan het gewoon niet meer mis.

We hebben nog wat gestudeerd op de wingtanks en hoe ze te bevestigen. Het blijft een lastig  karwei. Hopenlijk wordt onze e-mail naar Tsjechie snel beantwoord. 

We gooien een tank vol met water om eventuele lekken op te speuren. Morgenvroeg maar kijken of hij niet gelekt heeft....

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl