Terug

20021217 - Knippen

vandaag: 3 uur - totaal: 59 uur

Een digitale camera is heel leuk, maar je moet er wel voor zorgen dat de batterijen zijn opgeladen... Vandaag dus geen foto's, alleen een foto van 19-12 waarop te zien is waar we geeindigd zijn.

We gaan verder met het rudder. Er moet een stuk van de skin af aan de onderzijde. De plaat is ontzettend dun, dus dat moet goed gaan. 

Eerst afgetekend wat er af moet en nogmaals gemeten of het goed is. Vol vertrouwen zetten we de schaar in het aluminium.
Het knippen blijkt echter een stuk lastiger dan gepland. Het is lastig een mooie rechte lijn te knippen, vooral omdat het restmateriaal in de weg zit. Met grove knippen dit verwijderd en nogmaals geprobeerd. Het is echter nog steeds niet super. De kniprand is bobbelig en we besluiten dan ook maar dit karwei te laten liggen. Doorgaan betekent alleen maar meer ellende. We gaan donderdag wel verder met een dremel. Dat moet een stuk beter gaan.

Om de avond vol te maken gaan we verder met de stabilizer. Er moeten nog 4 kleine L-stukjes gemaakt worden uit een lange strip en weer wat gaten geboord. Om 10 uur houden we er mee op en kijken uit naar donderdag en onze dremel....

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl