Terug

20021126 - Controleren van de onderdelen

vandaag: 2.5 uur - totaal: 24.5 uur

Deze avond gaan we verder waar we zondag gebleven waren - het controleren van alle onderdelen. 
Voor ons gevoel hebben we al veel onderdelen gehad, maar op de paklijsten is nog niet veel afgevinkt. We zijn benieuwd waar alle onderdelen nu zijn.
Bij het eerste doosje dat we pakken wordt deze vraag beantwoord. Het zit stampensvol kleine onderdelen. Het is weer een heel gezoek in de paklijsten, maar het gaat steeds sneller nu we een beetje ervaring hebben. En het aantal vinkjes neemt gestaag toe. En het geeft een goed gevoel dat we al delen beginnen te herkennen - het wordt wel wat!
Tot ons genoegen komen we ook een middenconsole tegen - da's aardig, niet besteld en toch gekregen. Het loopt tenslotte tegen Sinterklaas. 
Helaas wordt onze droom de volgende dag verstoord door de importeur (Jörgen). Het is bestemd voor iemand anders en was alleen meegelift in onze kist. Helaas.
Het goede nieuws is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de ongeidentificeerde delen. Jörgen belooft langs te komen en ons te helpen met deze delen en ons tevens op weg te helpen met de eerste bouwwerkzaamheden. Goede hulp is nooit weg.

We schieten aardig op in de delen, maar nog steeds zijn we niet klaar. Donderdagavond maar weer verder om alles te checken...

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl