Terug

20021109 - De werkplaats

vandaag: 6 uur - totaal: 6 uur

Vandaag maken de werkplaats in orde. Het ziet er binnen op het eerste gezicht niet echt comfortabel uit, maar met wat inspanning zijn we er van overtuigd dat we er iets moois van kunnen maken.

Het is een oude timmerwerkplaats geweest, dus het is er vrij stoffig en er hangen nog oude afzuigpijpen aan het plafond. De eerste actie is om die te verwijderen.

Met een haakse slijper en enig zinvol geweld liggen de pijpen snel op de grond.

De volgende stap is het aanvegen van de hal. Het is er zeer stoffig, dus rustig vegen is een noodzaak, anders is het niet te doen.

Met de schone vloer en de pijpen van het plafond doet de hal al meteen een stuk beter aan. Dit gaat helemaal goedkomen.

Omdat de hele hal veel te groot is, besluiten we een stuk van 7 bij 5 meter af te zetten met zeil. Dit is ook handig in de winter, omdat je dan niet een hele hal hoeft te verwarmen.
Na de installatie van twee bouwlampen toch nog besloten om de achterwand een fris wit kleurtje te geven met wat latex verf. Dit geeft wat meer licht en je kunt de bouwlampen erop zetten waardoor je indirect licht krijgt, wat beter is dan recht in een bouwlamp kijken.

Verder hebben we de kantine een grondige schoonmaakbeurt gegeven, want daar was ook een lange tijd niets meer aan gedaan.

De hal is klaar voor de verdere werkzaamheden....

Terug

 

Commentaar: info@mijnvliegtuig.nl